Cosul de cumparaturi este gol

Transformă în bani obiectele tale pe care nu le mai folosești.

La TotalConvert te scăpăm de produsele pe care vrei să le valorifici, fie că nu le mai folosești, fie că dorești să-ți cumperi ceva mai bun.

În general cumpărăm cam tot ce considerăm că putem revinde:

- Electronice: anumite modele de telefoane, tablete, aparate foto/video, televizoare, laptopuri, sisteme audio wi-fi, casti, console și jocuri, ceasuri și brăţări smart etc

- Ceasuri: quartz, mecanice, automatice, solare

Preferăm ca produsele achiziționate să fie în stare bună, funcționale, însă ne puteți întreba și dacă aveți produse parțial defecte sau unele componente.

Dacă doriți să vindeți un obiect care nu este menționat, nu ezitați să ne întrebați. Vom analiza fiecare caz în parte.

Evaluăm produsele la aproximativ 75% din valoarea de piata (valoarea la care considerăm că putem revinde produsul), evaluarea putând varia în funcție de lichiditatea produsului (ar putea urca până la 85% sau coborî până la 50% din valoarea de piață).

Vă recomandăm să ne aduceți documente de achiziție (facturi și certificate de garanție) și accesorii ale produselor dacă aveți, pentru a primi o evaluare mai bună.

 

Cât de repede primesc banii?

Banii ți-i dăm pe loc, dupa ce semnam contractul de achiziție și evaluăm produsul. Facem eforturi constante să reducem pe cât posibil timpii de evaluare astfel încât să poți primi banii cât mai repede.

În general reușim să testăm produsele în 5 minute, însă există unele produse care necesită mai mult timp de analiză (de exemplu la unele ceasuri, produse mai rare, sau când apar situații neprevazute la testare).

Pentru rapiditate, îți recomandăm:

- să ne comunici cam de ce sumă ai nevoie (dacă considerăm că suma este mică nu vom mai testa produsul în detaliu)

- să cunoști modelul obiectului (încât să-l putem identifica mai repede și să-i stabilim o valoare de piață)

- dacă este un produs electronic să-l aduci încărcat minim 15% să-i putem face testele necesare

 

Acte necesare

Suntem obligați contabil să avem documente de achiziție pentru toata marfa din magazin. Astfel este necesar buletinul sau pașaportul în original (nu copii, nu poze după documente).

Nu putem cumpăra de la minori.